Covid-19

Входящ тест

За тези, които все още се колебаят кое ниво ще бъде най-полезно за тях сме предвидили възможност да направят входящ тест.

Тестът не е задължителен, ако сте изкарали наскоро курс или сте сигурни във вашите езикови умения, можете да се запишете направо за избраното от Вас ниво.

Свали входящия тест по Английски език

След като попълните теста, изпратете го на електронна поща: info@newleader.bg, напишете вашите имена. Тестът ще бъде проверен веднага и ще получите точна и изчерпателна информация, за да можете да направите правилния избор.

Тези, които желаят да направят бърз online test, могат да го направят на:www.englishtag.com. При този вариант нивото ще бъде определено автоматично.

Уважаеми курсисти и скъпи приятели,

Във връзка с поредното удължаване на извънредната ситуация отваряме нова възможност за уплътняване на Вашето свободно време, в раздел ПОЛЕЗНО на сайта www.newleader.bg е качена ОНЛАЙН БИБЛИОТЕКА, в която може да намерите книги, разпределени по нива. Достъпът е свободен и от нея може да се възползвате както Вие, така и Вашите роднини и приятели.

Поредното удължаване на извънредната ситуация, която към момента е до 13 май ни показа, че тя може да продължи до неопределено дълъг период, съобразно заповед на министъра на здравеопазването, всички присъствени часове бяха преустановени и се въведе дистанционна форма на обучение, поради което от 13 април (понеделник) преминаваме на пълно онлайн обучение, което ще замести присъствените часове. Тази мярка ще бъде в сила до завършването на курсовете или отмяната на извънредната ситуация. И при двата варианта курсовете ще приключат както следва, за график:

понеделник-сряда- петък – 8 май

понеделник и сряда – 15 юни

вторник и четвъртък – 11 юни

събота и неделя – 27 юни

Проведените безплатни онлайн часове в периода 23 март – 12 април, не са за сметка на предвидените 100 учебни часа, всички последващи часове от 13 април (понеделник) ще заместят присъствената форма и ще се считат за редовно проведени в синхрон и изпълнение на разпоредба РД-01-124/13.03.2020г.

В посочените крайни дати са предвидени следните неучебни празнични дни:

17 април – 20 април (Великден)                  1 май – ден на труда                        6 май – Гергьовден

ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ И СЕ ПАЗЕТЕ!!!

Scroll to top