НОВО: Covid-19, Заповед RD-01-651 ни задължава да преминем изцяло към ОНЛАЙН форма на обучение до 30.11.20 (включително)

Входящ тест

За тези, които все още се колебаят кое ниво ще бъде най-полезно за тях сме предвидили възможност да направят входящ тест.

Тестът не е задължителен, ако сте изкарали наскоро курс или сте сигурни във вашите езикови умения, можете да се запишете направо за избраното от Вас ниво.

Свали входящия тест по Английски език

След като попълните теста, изпратете го на електронна поща: info@newleader.bg, напишете вашите имена. Тестът ще бъде проверен веднага и ще получите точна и изчерпателна информация, за да можете да направите правилния избор.

Тези, които желаят да направят бърз online test, могат да го направят на:www.englishtag.com. При този вариант нивото ще бъде определено автоматично.

Уважаеми курсисти и скъпи приятели,

Във връзка с поредното удължаване на извънредната ситуация отваряме нова възможност за уплътняване на Вашето свободно време, в раздел ПОЛЕЗНО на сайта www.newleader.bg е качена ОНЛАЙН БИБЛИОТЕКА, в която може да намерите книги, разпределени по нива. Достъпът е свободен и от нея може да се възползвате както Вие, така и Вашите роднини и приятели.

 

 

 

 

АКО СТЕ БОЛНИ ИЛИ НЕ СЕ ЧУВСТВАТЕ ДОБРЕ ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ И СЕ ВКЛЮЧЕТЕ ОНЛАЙН!!!

Scroll to top