Курсове по Бизнес английски от 17 февруари

Период на провеждане: 17 февруари – 19 май

Всички курсове по бизнес английски са по 48 учебни часа (1 уч. ч .= 40 мин.)

Курсовете по бизнес английски са част от нашата програма Leader+ с която имаме за цел да повишим Вашите езикови умения. Разликата между общия и бизнес профил на курсовете по английски е в темите и съответната лексика. Поради това, в курсовете по бизнес английски се очаква да сте запознати със съответната граматика, отговаряща на нивото по Европейската езикова рамка. Курсовете по бизнес английски се явяват като разширение на курсовете по общ английски или иначе казано ние препоръчваме, ако сте завършили курс по общ английски ниво В1 и сте решили да се ориентирате към бизнес курс, то да запишете същото ниво, но вече в неговия бизнес вариант. Благодарение на общата Европейска езикова рамка системите по общ и бизнес английски в своята основна част са стандартизирани със стремеж за уеднаквяване на граматиката и темите, които са представени в ежедневен или бизнес аспект. За всяко ниво за вас са подбрани по шест от най-добрите теми на учебната топ система Market Leader, която е съвместна разработка на екипите от издателство Longman, Pearson и  Financial Times.

онлайн
присъствени
Цени от 7 февруари 2023 г.
290 лева
370 лева
Цени от 8 до 11 февруари 2023 г.
310 лева
390 лева
Цени от 12 февруари 2023 г.
370 лева
450 лева
* (с включена отстъпка от 80 лева, за ранно записване “Gold”, за всички платили до 10 дни преди стартирането)
** (с включена отстъпка от 60 лева, за ранно записване “Silver”, за всички платили до 5 дни преди стартирането)

Записването става по някой от тези начини:

Предлагаме Ви да заплатите курса в брой, работим всеки ден от понеделник до петък:  от 12.00ч. до 18.30ч.  

след като ни изпратите на имейл info@newleader.bg копие от платежен документ, графика и нивото, което записвате, имената на курсиста, имейл и телефон за контакт, след като извършим проверка на плащането, ще ви запишем и  изпратим потвърждение.

Банкова информация:
Нов Лидер – Бизнес ЕООД
IBAN: BG02UNCR70001523063382
BIC: UNCRBGSF
УниКредит Булбанк

Бизнес английски ниво Б1

Intermediate (B1)

Време
Дни от седмицата
Часове
3 месеца
петък
18:20 – 21:10 ч.
Бизнес английски intermediate

Upper – Intermediate (B2)

Време
Дни от седмицата
Часове
3 месеца
петък
18:20 – 21:10 ч.
Бизнес английски C1

Advanced (C1)

Време
Дни от седмицата
Часове
3 месеца
петък
18:20 – 21:10 ч. – няма места

Интензивни курсове Интензивни курсове английски език Интензивни курсове английски език за деца Интензивни курсове по английски Интензивни курсове по английски език английски английски език английски език за деца английски език за ученици английски за възрастни английски за деца английски за ученици английски курсове бизнес английски езикова школа интензвни курсове по английски курсове английски курсове английски език курсове оп английски еза възрастни курсове по английски курсове по английски език курсове по английски език София курсове по английски език за възрастни курсове по английски за възрастни курсове по английски за деца курсове по английски за ученици курсове по английски софия научи английски научи английски по-лесно онлайн курсове по английски онлайн курсове по английски език уроци по английски уроци по английски език ученически курсове целогодишни курсове по английски