ОНЛАЙН Бизнес Английски от 8 Юни

Бизнес английски

Входящ тест

За тези, които все още се колебаят кое ниво ще бъде най-полезно за тях сме предвидили възможност да направят входящ тест.

Тестът не е задължителен, ако сте изкарали наскоро курс или сте сигурни във вашите езикови умения, можете да се запишете направо за избраното от Вас ниво.

Свали входящия тест по Английски език

След като попълните теста, изпратете го на електронна поща: info@newleader.bg, напишете вашите имена. Тестът ще бъде проверен веднага и ще получите точна и изчерпателна информация, за да можете да направите правилния избор.

Тези, които желаят да направят бърз online test, могат да го направят на:www.englishtag.com. При този вариант нивото ще бъде определено автоматично.

Бизнес английски

Период на провеждане: 8 Юни – 1 Юли

Курсовете по бизнес английски са част от нашата лятна програма с която имаме за цел да повишим Вашите езикови умения. Разликата между общия и бизнес профил на курсовете по английски е в темите и съответната лексика. Поради това, в курсовете по бизнес английски се очаква да сте запознати със съответната граматика, отговаряща на нивото по Европейската езикова рамка. Курсовете по бизнес английски се явяват като разширение на курсовете по общ английски или иначе казано ние препоръчваме, ако сте завършили курс по общ английски ниво В1 и сте решили да се ориентирате към бизнес курс, то да запишете същото ниво, но вече в неговия бизнес вариант. Благодарение на общата Европейска езикова рамка системите по общ и бизнес английски в своята основна част са стандартизирани със стремеж за уеднаквяване на граматиката и темите, които са представени в ежедневен или бизнес аспект, разпределени балансирано в нивата от А1 до С1. Курсовете, които ви предлагаме са от 32 учебни часа, за всяко ниво за вас са подбрани по шест от най-добрите теми на учебната топ система Market Leader, която е съвместна разработка на екипите от издателство Longman, Pearson и  Financial Times.

Такси

Вечерни
Цени до 28 май 2021  * 240 лева
Цени от 29 май до 3 юни 2021 г.** 260 лева
Редовни цени от 4 юни 2021 г. 320 лева

* (с включена отстъпка от -80 лева, за ранно записване “Gold”, за всички платили до 10 дни преди стартирането)

** (с включена отстъпка от -60 лева, за ранно записване “Silver”, за всички платили до 5 дни преди стартирането)

Записването става:

На място в офиса, като заплатите курса в брой, работим от понеделник до петък – 10.30 до 18.30ч.  или;

ОНЛАЙН след като ни изпратите на имейл info@newleader.bg копие от платежен документ, графика и нивото, което записвате, имената на курсиста, имейл и телефон за контакт, след като извършим проверка на плащането, ще ви запишем и  изпратим потвърждение.

Банкова информация:
Нов Лидер – Бизнес ЕООД
IBAN: BG02 UNCR 7000 152 306 3382
BIC: UNCRBGSF
УниКредит Булбанк

За разлика от другите форми на онлайн обучение, които се предлагат масово, при нас ще намерите максимално доближаване до присъствената среда, но в онлайн учебна стая. Със записването при нас получавате, качествено обучение с преподавател в реално време. 

Курсове

Intermediate (B1)
Продължителност Дни от седмицата Часове
4 седмици вторник и четвъртък 18.20-21.10 ч.
Upper – Intermediate (B2)
Продължителност Дни от седмицата Часове
4 седмици вторник и четвъртък 18.20-21.10 ч.
Advanced (C1)
Продължителност Дни от седмицата Часове
4 седмици вторник и четвъртък 18.20-21.10 ч.
Scroll to top